Julklappschans

En tid av gåvor närmar sig, en tid då enorma summor spenderas, men också en tid då andra slags gåvor skymtar fram. En påse lussebullar, ett oväntat besök, ett brev, en hjärtlig kram. Vill du ha tips på julklappar som kostar lite men kan betyda mycket, låna gärna Presentkortspaketet.

Om du vill ge bort något som kostar pengar och ger andra värden, en bok, så föreslår jag förstås min egen roman Väntrum. En bok som ännu inte finns i alla bokhyllor men som nyss har blivit tillgänglig på bokhandlar tack vare den ovärderliga gåva jag har fått: hjälp. Väntrum har beskrivits som en roman som fått sår att läka och hopp att födas. Dessa ord, som gyllene gåvor till febrig författare.

Jag har själv fått så många gåvor, men önskar mig lite till. Din hjälp att sprida ordet om min lilla kämpande bok och därmed få chans till en julklapp. Bland dem som sprider det här inlägget och/eller sidan Julstämning på väg är det minst en som får sitt eget exemplar av nyutgåvan av Väntrum. Den som vinner väljer till vilken adress (i Sverige) boken ska skickas.

Använd de kanaler du kommer på och skriv en kommentar här eller ett mejl till ekhemmanet@ekhemmanet.se där du berättar hur du denna vecka har spridit vetskapen om romanen Väntrum. Det kan vara i fikarummet, på din egen blogg, i din bokcirkel, på Facebook, på kvinnokliniken, på din bokhandel, till en handfull vänner. Kanske använder du skärm och tangenter, kanske tar du med ett papper i handen. Tack för hjälpen, och kom ihåg att titta in när (minst) ett paket dras ur julklappssäcken på andra advent.

Ekhemmanet på julmarknad (det friskare skrivaråret) 2011

5 reaktioner på ”Julklappschans”

  1. Har spridit ordet på facebook och till vänner som väntar eller har väntat, eller känner någon som väntar, dv s de flesta jag känner 🙂 Alltid hittar jag någon som inte hört det förut.

    1. Tack härliga Christel! Jag blir glad och ditt namn blir skrivet på en lapp inför dragningen imorgon kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *