Just nu på webben

Just nu lyssnar jag på en vacker önskelåtMusikhjälpen. Den som önskade berättade om sitt efterlängtade ettåriga barn. Så här kommer en dikt om föräldraskapet. Det länge efterlängtade eller det överrumplande. Oavsett varifrån barnen kommit. En gåva och ett lån.

Just nu finns den dikten också på Ekhemmanet där du gärna, gärna får gå in och sprida min insamling till Musikhjälpen. Årets tema berör mig djupt, och tankarna finns särskilt i Nairobi, så om jag med hjälp av min lediga tid i febersoffan kan bidra till några droppar rent vatten så vill jag fortsätta tjata om detta. Ända tills på söndag.

Lika bra att du ger redan nu 😉 Via SMS eller på annat sätt.

2 reaktioner på ”Just nu på webben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *