Kattkalas och nationaldag

Katten firar sin födelsedag med att sola på köksbordet. Och jag låter er veta det, som en slags konstgjord andning till den här bloggen. 

När jag började blogga som Cecilia summerar skrev jag mina inlägg en gång om dagen under flera år. För att jag själv gillar regelbundenhet och hellre läste bloggar som uppdaterades än såna som stod stilla. Numera orkar jag varken läsa eller skriva på det sättet. Åtminstone inte om jag vill hålla huvudvärken nere. Och det vill jag gärna. 


Svenska flaggan står kvar efter familjefrukosten på nationaldagen. En skön tradition att göra den frukosten extra festlig. Och extra skönt att mina extra sjuka dagar lättade så jag orkade uppleva sommardagen inte bara från sängen. 


2 reaktioner på ”Kattkalas och nationaldag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *