Konstig kostcirkel

Förutom att jag skulle kunna kvala in till VM i självömkan har jag idag kunnat kvala in till nåt mästerskap i dålig kost också. Eller vad sägs om lunchen?

Hela kostcirkeln?

Och så chips och kall köttfärssås till middag. :-/ Utmärkt meny när man inte motionerat sen marken var snötäckt. Eeeeh. Alla prover är bra, utom BMI (fast det har inte doktorn kollat, det vet jag ändå) som inte lär bli bättre av detta.

Igår gjorde jag i alla fall en ansträngning eftersom en av goda vännerna som tittade in så där hjärtevärmande hade med färsk sparris. Det gick att hitta fina tillbehör till det i kylen. Så jag grät inte alls av att äta detta.

Ditt och datt från kylen. T ex längtansbönor från KenyaMen jag grät när jag såg den här sköna filmen nyss. Juno. En fin film med en biton av barnalängtan som lockar både tårar och tacksamhet.

 

3 reaktioner på ”Konstig kostcirkel”

  1. Den nedersta måltiden såg ju helt underbar ut och det var väl inget fel på den övre heller. Choklad är en grönsak har vi väl lärt oss. Allevajo!!

  2. Vad skönt att dina prover såg bra ut. Men jag kan tänka mig att det är jobbigt att inte få en förklaring till febern. Himla skumt! Jag tror att choklad behövs när man inte mår bra. Gårdagens middag ser i alla fall ut som värsta smarriga hälsobomben. Tack förresten för din fina kommentar hos mig!

    1. Mamma: Allevajo to!
      Evelina: Tack för hälsn och att du tittade in, önskar dig stort lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *