Krångelblogg – WordPress på egen domän

20130713-104725.jpg

Oj vad jag har problem med att komma åt min blogg numera. Väldigt ofta får jag såna här meddelanden, eller nåt om att servern inte kunde hittas. Om det är nån här som är tekniskt kunnig på WordPressbloggar som ligger på egen domän så får ni gärna komma med idéer. När bloggen krånglar (vilket jag tror flera av er trogna läsare också upplevt) fungerar huvuddomänen www.ekhemmanet.se, så det är förmodligen kopplingen däremellan som krånglar. Eller nån uppdatering. I vanliga fall brukar jag googla mig kompetent i såna här frågor, det var så jag byggde den här bloggen, men just nu har jag ingen riktig ork eller lust för detektivarbete.

Berätta gärna om du också upplever problem med den här bloggen. Eller glädjeämnen. 😉

20130713-110205.jpg

13 reaktioner på ”Krångelblogg – WordPress på egen domän”

 1. Jag har fortfarande.wordpress kvar så kan inte hjälpa dig.. Men vet att då jag letat info förr om annat kring wordpress så har det varit svårt att leta och hittat svar. Är ju en djungel faktiskt.
  Hoppas du får rätsida på detta!
  Frustrerande att inte komma åt sin blogg när skrivarlusten är som störst!

  KRam

  1. Ja, frustrerande! Och tänk om jag missar läsare och kommentatorer som ger upp!
   Har lyckats googla mig till det mesta, men det här som bara uppstår ibland är svårt att förstå.

 2. Jag tycker mycket om din blogg!

  Men ibland kan jag inte kommentera, trots ett, två och många försök. Så om du tycker det är konstigt om jag inte kommenterar kan det bero på det – men ibland har jag förstås bara inget att tillägga :-).

  Och av någon anledning kan jag inte läsa din blogg från wifi, utan det måste jag koppla bort, manuellt, varje gång jag vill till din blogg.

  Men när jag väl kommer dit tycker jag om det jag läser!

  1. Tack för att du försöker igen och igen! Det där problemet har flera och jag förstår inte hur man löser det… Så trist! Och mysko verkligen att WiFi krånglar till det! Nåt nytt att googla på!

 3. ingen aning vad som krånglar – jag har också wordpress, men har ingen hemsida utan bara blogg och hittills har det flytit på utan problem. Har däremot haft lite problem med den andra bloggen jag också sköter om, men det var bara jag som gjorde lite fel med koderna visade det sig. Det tar bara sån tid ibland att komma på exakt vilka sökord man skall använda för att hitta rätt svar!

  1. Ja, googlingstrött kan man bli. 🙂
   Nu verkar det bättre. Jag avinstallerade en del tillägg för att testa om det var de som bråkade. Kanske det hjälpte.

 4. Det kan hänga på att One:s domänhantering av underdomäner är lite speciell och hänger på många delar för att det ska fungera. Det är ofta mer rakt om man lägger upp en underdomän direkt (så lägger jag upp det) och inte behöver ha underkatalog-> domännamn översättningen.

  1. Tack Fredrik! Jag ställde ju frågan så jag får skylla mig själv att jag inte riktigt fattar svaret. 😀 Men det har varit bra idag efter att jag avinstallerade några onödiga tillägg, så jag hoppas det var det som krävdes. Annars vet jag var du bor. 😉

   1. I mer klartext så säger min kära IT-nisse att vi kommer gärna på en fika när vi alla är hemma på byn så kan han lägga sin hand över din IT-värld. ;-P (Min allra högst personliga tolkning av det hela. För det kan väl inte betyda något annat?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *