Kronjuvelerna och dagdrömmarna

Det är märkligt att man kan fastna i onödigheter. Jag fick mig några timmar av skrivande, började fint med att ansöka om ett författarstipendium och med att plocka upp starten till min tredje roman. Kom på att jag skulle se klart ett program på SVT Play. Gjorde det och uppdaterade mitt romansynopsis eftersom det är flera år sedan det skrevs och historien behöver justeras lite för att passa ihop med mina första två romaner. Sen kom jag på att jag bara först skulle tipsa om fantastiska Kronjuvelerna (Carina Dahl & Ella Lemhagen) på bloggen. Men det var inte bara… SVT Play kan inte bäddas in i gratis-Wordpress visade det sig. Googla, ladda upp plugin, testa. Sen visar det sig att filmen inte alls blir inbäddad utan fult länkad. Pust.

Och vips så går timmarna. Till ingen nytta. Jo, till någon. Jag fick del av en fantastisk berättelse och gestalning – och ni får länken till första avsnittet av en strålande teveserie. Med en fantastiskt vacker och uttrycksfull skådespelerska, Alicia Vikander. Hon kanske skulle kunna spela min Bea, förresten. Med lite smink kan nog även hon se alldaglig ut. Jag tänker mig att min Bea kan vara just så där vacker när hon mår gott och nått sig själv. Och SVT skulle kunna göra ännu en fantastisk teveserie – denna gång utifrån Väntrum. Jamen så gör vi. Eller hur?

Del 1 av 3 – Kronjuvelerna | SVT PlayDel 1 av 3. Den magiska berättelsen om Fragancia, som anhålls för mordförsök på direktörssonen Richard Persson.

Embedly Powered

 

 

3 reaktioner på ”Kronjuvelerna och dagdrömmarna”

    1. Tack Kristina! Helst hade jag velat kunna göra dig frisk…. men ber till den som är bättre på sånt. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *