Kvällsgott

Äntligen går solen ner bakom träden och även en med solkänsligt huvud kan njuta fritt av trädgården. Solhatt och solglasögon är inte min melodi, men ett måste numera för att hålla huvudet så friskt som möjligt.

Nu är tid för kvällsgodis i trädgården med käre maken. Utan hatt.

20130804-201405.jpg

I eftermiddag fick vi nästan oväntat men mycket glädjande besök. Stora och små åt förrätt i trädgården. Buskarna dignar av bär. Populärast är hallonen, en plätt med Pettsonstora trädgårdshallon och allt fler snår av ljuvliga skogshallon. Så är det när man avhåller sig från rabattrensning, de bästa bären bjuder in sig själva.

20130804-201630.jpg

5 reaktioner på ”Kvällsgott”

 1. Hallonen ser underbara ut! Jag önskar att vi hade hallon i vår trädgård också! Mums!

  Och ert kvällsgoda ser också mumsigt ut. Kan ni sitta och mumsa så utan att barnen genast vill vara med också? Det kan inte vi, men den dagen kommer väl kanske hoppas jag!

  Jag trivs inte heller i solhatt. Eller i någon hatt eller mössa alls. Har bara mössa om det är kallare än tio minus, och cyklar bara om jag måste för jag vantrivs så i hjälmen…. Så dum kan man vara!

  1. Barnen fick en exakt likadan tallrik (med annan dryck) vid filmen de tittade på (tillsammans!). Och jag fick glada tillrop. 🙂

   1. Men söta! Jag tycker så mycket om när stora och små barn gör saker tillsammans :-). Och då förstår jag bättre hur ni kunde sitta ute och mysa med något sådant gott!

 2. Tack för alla förböner.Det har känts som vi gått på en bönematta av alla förböner. . Otroligt att vi kunde fara o att ajg fick må så bra.En dag krånglade tån med nytt var på andra sidan men vi bad o lät penicilinet vara kvar i väskan o hällde över alsolsprit vi hade ingen böneolja. Och det hjälpte.
  Nu känner jag av min kropp igen. Ser att du oxå gör det.Man får nog leva med bättre o sämre dagar o låta de bättre överskölja de sämre.
  Vackra bilder. Hallon är så fina o goda men tyvärr tål jag dom inte längre. Härligt med överraskningsfrämmande. Fast här får de nog vänta med överraskningar tills vi röjt undan packning etx Ha en så bra dag det går o tack kram

  1. Jag är så otroligt glad att ni kunde resa. Inte underligt om du är tömd på kraft nu. Men full av minnen.
   Och även på hemmaplan skapas minnen. Besök från din mammas hemstad om jag minns rätt. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *