Tröttmössa

20130805-192720.jpg

Utefrukost med gossebarn idag. ”Mamma, det är perfekt här. Sol på halva bordet, och skugga till dig!”
Det är perfekt med skugga. Så rätt han har. Men idag har det nog inte varit tillräckligt skuggigt eller svalt. Jag är toktrött, och tillfrisknandet som för en vecka sen verkade så tydligt, har hamnat i nån svacka. Jag försöker att inte följa med. Försöker samla på hoppet och intala mig det så många säger… att jag måste förstå att det tar tid. Men ärligt talat vill jag inte förstå det. Jag vill bli frisk NU. Jobba, snabbpromenera, friskisåsvettas, romanförfatta, barnutflykta, resa. Nu!

5 reaktioner på ”Tröttmössa”

 1. Skickar dig en rejäl dos med energi, har lite över just nu! Och förstår såväl din otålighet och längtan, när man vet vad man vill ha är det svårt att vara tålmodig.

  1. Tack så mycket! Jag är så glad att du har över, önskar dig popcornenergi och dito glädje framöver!

 2. Såklart att du vill bli frisk nu! Men du, i frisk ingår inte friskis&svettis :-). Det är inte friskt, det är tråkigt 😀

  Frukosten med lille killen ser mysig ut. Vi äter ofta lunch och middag utomhus, men inte frukost och mellanmål.

  1. Jag längtar till Afrodansgympan som jag inte har varit på sen februari 2012! Så härligt! (Oväntat eftersom jag inte kan dansa.)
   Utefrukost är sen min barndom/ungdom ett ord med guldskimmer, men just nu är det lite för hett så det blev inne i skuggiga köket idag.

   1. Aha! Ja, afrodansjympa lät mycket roligare än vad jag tänker på när jag tänker friskis&svettis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *