Läsare på bild

En lång dag går mot natt, och jag ska leta rätt på en ny bok att börja läsa. Eftersom jag har legat efter med läsandet finns det en del att välja bland. Gårdagens avslutade Nesser gav både god och sorgsen eftersmak. Det är en rikedom med böcker som ger eftersmak. Och med läsare som också gör det. På en snabbtur bland mina bloggarkollegor ikväll stannar jag till hos Emilie och Anders och hittar en skön bild på en Väntrum-läsare.

Märta har också haft en bild på bloggen från när hon läst min roman på en solstol utomlands. Härligt att se ögonblicksbilder på mina egna läsare. Ögonblicken när orden når fram. Wowliksom! Finns det kanske fler bilder därute? Det vore jätteroligt om ni skickar dem till mig i så fall (ekhemmanet@ekhemmanet.se), så kan jag göra en peppingsamling för dagar när skrivandet känns trögt 🙂

En liten läsare (?) som kröp in i ett kuvert med manus på väg till förlag

Den här lilla krabaten är större nu, och har idag fått tratt på huvudet efter besök hos veterinären. Tänk att man förutsätter att alla katter är superfertila och att vi, liksom förmodligen de flesta ägare, gör nåt åt det innan man ens vet om de alls kan få ungar.

2 reaktioner på ”Läsare på bild”

  1. Vad fin du är som skickade dom en ex av din underbara bok! Vill och kan du får du väldigt gärna vara med på bloggträffen i Arpil. Det är många som vill träffa dig och höra dina alltid så lugnande och tänkvärda ord.
    Kramar <3!

    1. Tack kära EVL! För alltihop 🙂 Kan tyvärr inte vara med, men är så glad över dina varma ord! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *