Masai Mara 2009

Hemmanet 2012

Jag är glad att ha fått uppleva båda dessa kattdjur, och är extra glad att det bara var ett av dem som hakade på när jag gömde mig för sonen bakom äppelträdet en stund i eftermiddag. Kattdjur utan känsla för kurragömma.

Rätt skönt att det var det andra och inte det ena som tittade ut genom sovrumsfönstret när vi kom hem från fritids, och som sen med entusiasm kom ut (genom dörren) och lekte.

Är det förresten nån som vet hur man får bort begagnade majblommor från fönster, utan att byta ut rutan? Det limmet är så galet starkt att det borde kunna användas till att fästa embryon i längtande livmödrar.

Related Posts

5 thoughts on “Lika som bär

  1. Jag gissar att du provat med rakblad och t-sprit? Det var längsedan, men jag har tvättat hela skyltfönster rena från gamla dekaler en gång när jag praoade i åttan…. Rekommenderas inte en blåsig februaridag. Händerna gick sönder, om man säger så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *