Liten men stor

Efter att ha utmanat mig själv med en liten (men för mig stor) promenad ligger jag i soffan och får en härlig resa tillbaka till 1988 med hjälp av filmen Big, som Sjuan sänder för mig och andra som behöver vila.

20120630-152919.jpg

Tom Hanks är fantastisk i rollen som tolvåringen som får sin önskan uppfylld. Att bli stor. När han gråter om kvällen i hotellrummet tänker jag att det är en så talande bild för oss alla. Ibland är vi så små och ensamma i våra vuxna kroppar, och det kan vara en utmaning att se och visa oss själva så som vi verkligen är.

En utmärkt film för den som ligger och väntar hem sin familj. När de kommer ska semestern ta sin början. Och febern får ta sig i kragen och följa med. Nu när tempen sänkts en smula och kroppen inte är riktigt lika svag så känns det faktiskt möjligt. Soffor finns på många ställen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *