Liv, lust & längtan

Idag har jag upplevt Josephine Bornebusch i den starkaste rollen jag sett henne spela. Kortfilmen Liv, lust & längtan är gjord av Lisa James-Larsson och det är den absolut bästa spelfilm jag har sett på temat barnlöshet. Fastän vår barnlöshet ligger över tretton år bak i tiden, och det är sju år sedan vi gjorde vår sista IVF så berördes mina minnen och gömda barnlöshetssträngar så tårarna rann. Den som delar de erfarenheterna har nog liksom jag tårar på kinderna redan under inledningen av den trettio minuter långa filmen.

 

 

Det är en dröm att min bok Väntrum skulle göras till film. Men om jag är dålig på att förstå hur man får ett bokmanus accepterat så är jag ännu mer grön när det gäller film. Jag skickar gärna ett exemplar av boken till en nyfiken regissör. Hör av dig vettja 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *