Lookalike

Idag har jag sett Körslaget Julspecial på fina paddan. Putte Nelsson är favoriten, och plötsligt kom jag på varför jag blir så varm i hjärtat när jag ser honom. Inte bara för att han verkar vara en härlig och varm person, utan för att jag ser drag av älskade sonen. Kanske är det ungefär så vår pojke kommer se ut som vuxen.

20121226-185306.jpg
Bild från Så ska det låta, SVT.

För skojs skull gjorde jag några lookalikebilder där det syns hur lika de är i ansiktsdrag, frisyrer och leenden. Tyvärr gick de bilderna inte genom sexåringscensuren (det var knappt händerna i förra inlägget gjorde det, så snart får jag nog börja med såna där modellpose:ade bloggbilder på mig själv istället 😉 ), men på den här gamla bilden från en mer censureringsfri tid kan man kanske tänka sig likheten.

Det känns inte som nåt som helst problem för mig som förälder att bara ett av våra barn liknar oss till utseendet. Men det är en glädje att kunna föreställa sig hur det älskade barnet kanske kan se ut som vuxen. Oavsett så kommer han vara den vackraste unge mannen i världen, precis som jag ibland häpnar över dotterns skönhet. Hur kunde vi få dessa fantastiska juveler?

4 reaktioner på ”Lookalike”

    1. Värme och utstrålning, precis som lillvännen här hemma. Och hans syster med (fastän hon inte liknar Putte). Fast det tror jag de flesta föräldrar ser i sina barn iofs 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *