Min dag

Idag är det mitt älsklingsväder. Gråmulen och regntung himmel, frihetens vind och enstaka höstlöv som faller och sprider guld.

20130916-101843.jpg

Då passar det ju att det är min dag idag. Det är 43 år sedan jag föddes, och den här morgonen uppvaktades jag av de tre mest älskade som sjöng vid sängen. Tösen hade överraskningsbakat en ljuvlig brownietårta med vit choklad-frosting. Underbar frukost! Underbar familj! Och jag är oändligt glad att få fira min dag just så. Om än med vacklande hälsa så har jag famnen full med rikedomar, av det slag som jag önskar alla som sliter med ensamhet och saknad.

20130916-102046.jpg

16 reaktioner på ”Min dag”

  1. Många Grattis även här. Roligt att vädret gratulerar dig oxå. Tyvärr gillar min kropp inte sånt väder blir så mycket sämre. Tack o lov att solen lyser in genom rutan.
    underbart med familj som kan uppvakta o visa kärlek. Så glad att du har en familj som verklgien älskar dig. Din kärlek återreflekteras i deras kärlek. Att få ge o ta emot. Det är gåvor det. Hoppas hela din dag blir bra Kramar

    1. Då ska jag önska att höstrusket stannar här hos mig, så att solen får lysa på dig. Tack för gratulationer och goda ord!

  2. Hipp hipp hurra för dig på din fölsedag! Grattis fina Cecilia, och vilket härligt uppvaknande. Tårtan ser supergod ut!

    Många kramar och jag hoppas du får en fortsatt fin dag

  3. Stort grattis på födelsedagen! Hoppas att den fortsätter på samma varma och kärleksfulla sätt som den började!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *