Nu är det nu

Vi har haft ett knippe vänner på besök kring köksbordet ikväll och pratat om vardagen, livet, tron och framtidsdrömmarna. Det är härligt att det finns drömmar också när det som länge var största drömmen har besannats. Vi har just de barn vi vill ha. Nu finns det andra slags drömmar om hur familjetillvaron skulle kunna te sig i framtiden. Lusten att utvecklas och både var för sig och gemensamt erövra nya marker finns där fastän nuet är gott. Det är det. Så jag sjunger med Lisa Werlinder idag. Nu väntar ingenstans.
Nej, NU är här just nu och väntar inte nånstans. Men vad som väntar runt hörnen vet vi ganska lite om. Jag vill tro att det finns godsaker också där.

Resor får det gärna finnas bakom nåt av hörnen. Jag ser inte Bingolotto så jag missade den där resan som det står på bilden att man kan vinna. Men jag internettävlar rätt ofta i syfte att vinna resor. En skrivarresa till New York var en dagdröm runt nyår. Den vann varken jag eller någon annan tyvärr, men jag fick med mig många bra skrivtips på köpet av författarcoachen Ann Ljungberg som står bakom den inspirerande tävlingen.

 

2 reaktioner på ”Nu är det nu”

  1. Att leva i nuet och ändå våga drömma är en konst. Drömmarna kan driva mig framåt men de får inte bli så viktiga att jag tappar att vara i nuet. Livet är ju faktiskt nu och det enda jag har. Ibland kan jag känna att jag förslösar livet när jag inget orkar. Men samtidigt har jag inget val det är mitt nu just nu. Ha en bra dag i nuet
    kram

    1. Tack för alla dina hälsningar Kristina. Jag tänker ofta på att just du gör så viktiga val när du om och om igen väljer tro, tillit, hopp och livslust. Du är en förebild! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *