Mosi-oa-Tunya

Tack alla mina härliga läsare för era kommentarer. Jag blir SÅ glad över det ni skriver, och över tävlingslänkande och Facebookdelande. Tack! Nytillkomna på bloggfronten är Ekke och Nelle.

Just nu ser vi på SVT:s nya serie om fantastiska äventyrare; Mot alla odds medan jag skriver protokoll från ett sent sammanträde igår.

Victoriafallen Zimbabwe/Zambia. Bild: http://africansafarihoneymoons.com

Gruppen startade vid en plats som jag besökte 1990 och 1994. Mosi-oa-Tunya. Röken som dundrar. Den första gången var jag där som avslutning på halvåret i Zimbabwe, och den andra gången som en försenad bröllopsresa när jag och min man, och även min mamma, besökte vännerna i Zimbabwe. Men en sån resa som deltagarna i programmet är med om tror jag inte jag skulle klara. Särskilt inte idag 😉
Trött. Trött.
Jag får göra som Pippi och säga åt mig på skarpen att gå och sova i bättre tid idag.

9 reaktioner på ”Mosi-oa-Tunya”

  1. Ja, det är en fantastiskt vattenfall. Världens största på bredden har jag för mig. Vill dit igen! Men skippar isf promenaden till namibiska kusten 🙂

 1. Åh vad härligt det såg ut! Hittade hit häromdagen och tycker om det jag läser så jag har länkat till din sida från mig. Hoppas det är ok.

 2. Bra att du påminner om Mot alla odds. Jag tyckte verkligen om Natasha Illum Bergs sommarprogram (visst sändes det sommaren 2010?). Intressant att se henne som programledare! Härligt kort på Victoriafallen! Kram!

  1. Ja, hon hade ett mycket bra sommarprat och funkade bra med gruppen verkar det som. Spännande utmaning också för henne anar jag.

 3. Jag tycker det verkar helt enormt med dessa människor, att bara komma på att våga utmana sig själva på det sättet.Tyvärr kom jag in i slutet av programmet, men har sett förfilmerna och ska prioritera denna serie, ser nästan aldrig tv,
  Hoppas du får en bra dag och kan drömma framåt
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *