Nu börjar vi

Avslutningsinlägget är lagt på gamla bloggen, och denna nya plats för mitt skrivande släpps ut i synlighet.

Idag är förskolan stängd och jag och lilleman har en lugn morgon. Han är bättre på att ta det lugnt. Jag har inte lyckats få i mig frukost än eftersom jag på stående fot fastnade där jag slutade igår med WordPress och Google Analytics och andra märkliga namn på det som finns här bakom kulisserna. För lite sömn och ingen frukost. Det är bäst jag tar den där filtallriken innan jag (alltför sent) betalar räkningarna. För det gör inte bloggen. Det finns vissa bloggar som faktiskt gör det. Betalar räkningar. Det förstår jag inte riktigt hur det går till, men det hade inte varit så dumt att tjäna pengar på sitt skrivande. Jag gör inte det på bokskrivandet heller. I alla fall inte än.

Men jag skriver vidare.

5 reaktioner på ”Nu börjar vi”

  1. Tack för era uppmuntrande tillrop! Magnus, vi får se om det räckte att du nämnde de fina pennmärket 🙂 Fast jag har förstått att smygreklam inte är rätta vägen… Får se när de hör av sig och vill annonsera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *