On this January day

What do I say
on this January day
When all my thoughts have gone astray

Kärleken saknas inte i mitt liv. Oändligt tacksam. Ändå tycker jag att den här sköna låten som berör en saknad kärlek säger något till mig om nuet. Om att en januaridag kan föra med sig en viss vilsenhet om vad som ska hända under året som kommer. Och om att somliga känslor kan vara kopplade till en person eller situation, och att längtan handlar om att hitta tillbaka till just den känsla som en gång funnits.

Sångerskan heter Susie Suh. Jag hittade henne genom ett program på P2. En musikkanal som jag mycket gärna lyssnar på. Men jag tycker att det är tid nu att sära på musikkanalen och språkkanalen P2. Kombinationen är både ålderdomlig och krystad. Hur tänker man på Sveriges Radio? ”Få se nu, alla lyssnare som tycker om att höra världsmusik, jazz och klassisk musik – vill såklart också höra nyheter på samiska och finska och arabiska.”
Sveriges Radio kanske också är en smula vilse. Jag tror jag får skriva och fråga.

3 reaktioner på ”On this January day”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *