Onsdagspyssel

Idag fick jag sällskap av en krasslig lilleman och började dagen med te och julmusik framför brasan med honom och en tredje njutare.

katt

Sen blev det julig barnfilm och stämningen var perfekt för att fortsätta fundera på det jag funderat på sen förra advent: hur man skulle kunna få till en digital julkalender. Jag tror jag är nåt på spåren efter en massa soffliggande googling. Så håll utkik om ett par veckor, efter nåt sånt här. Förhoppningsvis klickbart.

Ekhemmanets julkalender 2013 l

6 reaktioner på ”Onsdagspyssel”

 1. Åhhh…. Brasa! Katt! Två ting jag gärna skulle vilja ha :-). Jag får glädjas åt att du har dem istället! Och det gör jag! Alla har vi något som någon annan önskar sig, på samma sätt som vi inte alltid ser det som tynger andra….

  1. Fin slutkläm. Så är det verkligen. Men ofta förenklar vi nog bilderna av dem vi inte känner så väl.
   Tack för att du gläds med mig!

 2. http://www.hjarnkoll.se skriver Hillevi Wahl ”Alla har sin skit! Om alla gick omkring med sina liv i genomskinliga plastpåsar så skulle ingen vilja byta.” Det stämmer nog väldigt väl.

  Hjärnkolls hemsida är för övrigt mycket bra. Och borde läsas av alla som nån gång kommer i kontakt med psykisk ohälsa (och det gör vi ju alla någon gång).
  (Utåg från att jag får göra sån ”reklam här på din bligg C 😉 )

  1. Reklama på du. Jag tittar in där ibland. Och på andra hjärnskaderelaterade sidor.

   Jag tänker på att vi själva bidrar till hur mycket andra ser av det vi har i våra påsar. Min är ganska genomskinlig. Det är inte alla hel bekväma med.

 3. Brasa och katt skulle jag också vilja ha. Men för tillfället får jag väl nöja mig meda tt snylta lite på dina nån gång ibland 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *