Poesi för Musikhjälpen

För att göra något meningsfullt i livet på febersoffan kommer jag att sälja dikter på kylskåpsmagneter till förmån för Musikhjälpen. Insamlingen går i år till att minska spridningen av hiv i världen. Musikhjälpen går av stapeln först i december, men eftersom ME:n (min sjukdom – ofta jämförd med livskvaliteten hos den som lever med långt gången aids) bara tillåter några minuters ansträngning då och då så börjar jag i god tid.

Kylskåpsmagneterna är ca 7×7 cm stora och kostar 75 kr per styck om de skickas inom Sverige. Eller mer om du vill. Magneter som skickas till andra länder i Norden kostar 100 kr. Hela överskottet sätts in på Radiohjälpens insamling Musikhjälpen i december.

Vill du köpa en kylskåpsmagnet, gör så här:
1. Ha tålamod med att det tar tid.
2. Mejla till ekhemmanet@ekhemmanet.se vilken dikt du vill ha och vilken adress magneterna ska skickas till. Skriv Musikhjälpen i ämnesraden på mejlet och använd endast mejl till att beställa för att underlätta för en kraftlös poet.
3. Vänta på mejlsvar (som kommer inom ett dygn om mejlet gått fram).
4. Betala antingen via swish eller bankkontonummer du får i svarsmejlet. Skriv ditt namn som meddelande oavsett hur du betalar.
5. Vänta. (Beställning, brevpysslande och postning görs i sakta mak med hjälp av febrig författares fina medhjälpare.)
6. Håll koll på brevlådan – och på Musikhjälpens sändningar som börjar i buren i Uppsala 8/12.

Dikterna är skrivna från sjuksäng och febersoffa under de senaste åren, och publicerade på Ekhemmanet på Facebook och Instagram, där jag försöker bjuda andra på de ord jag själv behöver.
/Cecilia

20141023-104957.jpg

2 reaktioner på ”Poesi för Musikhjälpen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *