Semesterläsning

Det blir allt för lite läst i vardagen. Oftast lägger jag mig för sent och orkar bara läsa någon rad. Men på semester finns tid och ork att läsa mer och längre stunder. På nattduksbordet hemma har jag haft tre favoriter: Tomas Sjödin som omnämndes häromdagen, Vibeke Olsson som jag träffade i torsdags när hon presenterade sin tredje, efterlängtade, roman om våra hemkvarter – och så Linda Olsson som jag nämnt tidigare. Jag hade påbörjat hennes Det goda inom dig under splittrade lässtunder, och nu under resan till sommar fick jag tid att sluka. En fantastisk bok, som väntat. Den handlar om en barnlös kvinna och hennes brottning med svåra minnen och hur de väcks vid mötet med en pojke som tycks behöva henne. Men kanske inte mer än hon behöver honom. Det handlar om svåra upplevelser som formar oss – och mitt favoritämne: hur man kan hitta den man är och sin mening trots, eller kanske tack vare, det svåra man går igenom.

3 reaktioner på ”Semesterläsning”

 1. Fin blogg =)
  Är boken bra? Jag läser också en del, i perioder. För tillfället har jag ingen ro att läsa men håller på med 3 (TRE!) böcker samtidigt så skulle ju vara skönt att läsa ut dom =)
  /Maria

  1. Tack Maria! Känner igen det där att ha flera böcker på G. Då blir det ännu mindre läst!
   Tittade in på din blogg och såg att du gillar Torey Haydens böcker. Dem slukade jag (för länge sen iofs) . Tror därför att du skulle gilla denna också. Kanske du ska skippa de tre och börja på en ny ensam 😉

   1. Ja jag slukade dom också för länge sen, en efter en. Skulle inte ha något emot om hon skrev några fler. Hon är så GRYMT duktig och vilket spännande karriärsliv =) Vill också jobba med utsatta barn framöver.
    Jag vill vara öppen i bloggen så fortsätter nog med det, men det allra värsta får jag nog hålla till den låsta bloggen för att inte skrämma bort allt för många =) Fast i och för sig, så illa är det inte längre.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *