Sen sist

IMG_8583.JPG

Sen sist har…
…jag fyllt år.
…jag inte orkat ha kalas.
…jag fått blommor och presenter av dem som ger sånt fast de inte blir bjudna på nåt kalas.
…valresultaten gjort mig än mer rädd, och tendensen att skylla SD:s framgångar på allt annat än att människor är rasister/korttänkta/dumma/naiva gjort mig arg.
…jag läst på om 30-talet och sett skrämmande likheter med nu
…jag inte lämnat hemmet på över två veckor.
…jag planerat att trots sjukdomssvackan snart ändra på det.
…druckit många liter te.
…jag läst om den bästa boken och blivit än mer tacksam för min rösträtt.

IMG_8582.JPG

9 reaktioner på ”Sen sist”

  1. Tack! Och detsamma i förskott! Jag brukade älska kalas innan febern bröt sig in. Och så tycker jag så mycket om att få paket! 🙂 Te fick jag av en vän som åkte förbi. Exakt mina favoritsorter. Jag är så tokkonservativ när det gäller smaker att jag sällan ger något nytt chansen. Men din länk ska absolut få ett besök. Tack!

 1. PS. Du som liksom jag är teälskare – känner du till butiken pekoe.se? Svart te som är odlat under ekologiska och rättvisemärkta förhållanden. Min favorit är Assam.

 2. Grattis i efterskott! Hoppas att din dag blev fin trots de ofrivilliga och oönskade begränsningarna!

  Människor som bara ger mig en present om jag bjuder på kalas behöver inte ge mig någon present alls…. Och om jag jag vill gratulera någon gör jag det, med eller utan kalas! Skönt att du blir gratulerad av människor som tycker om dig för den du är och inte kräver kalas för att vara generösa.

  Kram!

 3. Visst gillade du också ”Blå koral” av Louise B af G? Har du sett att den tredje delen har kommit nu? Jag lånade den på bibblan igår. Jag tycker att de är lite pretto, men nånting är det uppenbarligen som tilltalar mig. ”Folk av en främmande stam” heter den.

  Kram! från Anka (som nynnade ”Blott en dag” på väg till bussen i går morse. Jag tror vi sjöng den på min farmors begravning. Uppenbarligen har jag sjungit den tillräckligt för att kunna den mer eller mindre utantill, i alla fall!)

  1. Helt rätt! Jag har fastnat för del ett och två utan att begripa varför. Jag minns mest sånt jag inte tyckte om med dem, men ändå tyckte jag mycket om dem. Mysko. Tack för tipset. Har just läst ut Egenmäktigt förfarande och tyckte ungefär samma om den fast helt tvärtom. 🙂
   Fint att din dag fick börja med Blott en dag.
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *