Skyfri himmel

Tack för alla fina kommentarer som gläder mig så mycket. Tack. Tack.

Min man är i Norge, och en del av mig längtar dit. Men mina barn är i samma bygd som jag, om än på andra platser dessa dagar. Jag kan inte vara med på deras aktiviteter som jag önskar, så det är gott att min mor och syster finns med där jag borde vara. Jag hade en fin barndom, så den här sången handlar inte om mig. Men jag önskar, liksom ”hon” i sången en dag utan skyar. En feberfri dag, en timme utan trötthet. Det verkar som en ouppnåelig dröm just nu.

Den här dagen för tre år sedan var en helt annan dag. En dag av nervositet och lycka. Då lyckades vår advokat få in oss på domstolslistan mot alla odds. Och vår son och lillebror blev verkligen vår. På riktigt.

Nu har hans storasyster kommit hem och gör mamma sällskap. Det är gott att inte vara ensam.

Nybliven familj vid domstolen. Snabbt, olagligt foto

2 reaktioner på ”Skyfri himmel”

  1. oj om jag kunde göra ngt konkret för få bort din feber då skulle jag göra det, nu fortsätter jag och ropar till Han som burit även våra sjukdomar. Kramar i nattens mörka timmar

    1. Du gör något väldigt konkret Kristina, förutom alla böner. Din blogg och din öppenhet med sjukdomen har givit mig mer insikt än jag nånsin har haft om att leva med långvarig sjukdom. Och på ett sätt förberett mig, även om jag har mycket kvar att lära av dig när det gäller tålamod och tillit. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *