Spamalot

Igår fick jag fyra mejl om storvinster. Två av dem sa att jag hade vunnit 985.950 Euro och de andra två att jag hade vunnit 985.950 Pund. Rejäl summa. Idag kom ett mejl som min gamla bloggplats verkar ha lockat fram:

Hallå
Hur gör du idag? Jag hoppas att du är bra. Mitt namn är Bridget jag är enda tjejen söker ärlig och trevlig person som du någon som jag kan samarbeta med Efter att ha läst din profil idag på ( www.villhabarn.se) Jag blev intresserad av dig gärna jag vill att ni skicka ett mail till mig e-postadress så att jag ger dig mina bilder och berätta mer om mig själv
Från din nya kärlek
fröken Bridget

Sorry Bridget. Det blir inte du och jag.

Spam leder tankar till Spamalot, som jag hade velat se i Malmö. Främst för att favoriterna Johan Wester och Anders Jansson finns med där. Nu är de på gång med en ny show och bloggar om den. ”Köp mjölk. Skriv bok.” Så härlig titel. Det hade kunnat vara en rubrik för en utmärkt vecka i mitt liv. Oj så gärna jag vill se Anagrams nya show. Vi har åkt till Skåne enkomt (detta underbara norrbottniska ord) för att se HippHipp [paw rihk-titt] och 500. Förmodligen är det ett måste om man ska se den här nya showen. För favoritherrarna bakom HippHipp verkar inte vara benägna att lämna Skåneland. Tyvärr! Men Starke man har i alla fall nått ända till Sveriges mitt därnerifrån Svinarp. Nu ska lilleman och jag strax gå ut, men först lite Morgan Pålsson.

En reaktion på ”Spamalot”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *