Google Analytics

När jag överraskade mig själv med att klara av att skapa en wordpressblogg på vår domän så lyckades jag också installera Google Analytics. Jag tittar inte på statistiken särskilt ofta för jag förstår inte riktigt vad jag ska titta efter 😉 En sak som jag begriper, och tycker är intressant att se, är hur besökarna hittar till min blogg. Via Hedda och FC kommer de flesta. Just dessa bloggvänner är också de långväga som jag har träffat bortom tangentbordet. Glädjemöten på årets Bokmässa i Göteborg!

När jag var inne nu såg jag att de flesta hade hittat hit via Sveriges Radio se senaste dagarna. Jag kunde inte förstå varför (eftersom jag inte begriper Analytics så pass att jag kan hitta exakt länksida), men anar nu att den sida som har fört läsare hit är sidan om Tomas SjödinVinter i P1 eftersom jag länkade till den sidan tidigare.

Det blev en påminnelse om att påminna dig om att lyssna på Tomas på nyårsafton (eller web/podlyssna när som helst) om du vill bli upplyft, berörd och berikad.

En annan glädje från Bokmässan var Spanarna i P1. Live!

Spanarna i är också ett fantastiskt program att podpromenera till, liksom Radiopsykologen. Men just nu försvåras promenaderna av glansis och en millimeter nysnö och alltför lättappade broddar.

 

2 reaktioner på ”Google Analytics”

  1. Roligt att kunna bidra med besök! Det gör jag så gärna. Både virtuellt och analogt… 🙂
    Fint ändå att ni har vinterväder. Här regnar det omväxlande idag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *