7 reaktioner på ”Storm och stiltje”

 1. Åhhhh…. Jag är ledsen att du känner det så. Hoppas att din familj och ditt hem fungerar som ett hårt och tryggt snigelskal åt dig nu när du behöver det, så att du får kraft och lust att kika ut snart igen.

  1. Jag känner inte så hela tiden, men har gjort under olika perioder av livet – och allt oftare just nu. Tack för fina snigelbilden! Familjen är just det skalet. Själva hemmet får mig ofta att vilja explodera de där sköra dagarna. Jag kan de här väggarna och skräphögarna nu….

   1. Jag hoppas att vårvärmen snart kommer så att min favoritsnigel kan få snigla ut i en strimma vårsol istället för hemmets alltför välkända och retsamma ogjordheter!

     1. Dikten var så otroligt vacker och sorglig.
      Men jag förstår genom den att du har det riktigt svårt nu.
      Vilken kamp du kämpar dig igenom.
      Jag tänker på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *