Tvåhundragubbesjubileum – Bokutlottning!

Hurra!
Vi har nått tvåhundra gillare på författarsidan Ekhemmanet på Facebook! Det ska firas! Som av en händelse ser sonen och jag på Emil i Lönneberga just när tvåhundragubbesjubileumet inträffar och detta inlägg publiceras. 🙂

20130207-210713.jpg

Två kvarblivna böcker av första utgåvan av romanen Väntrum kommer att lottas ut bland Ekhemmanetföljarna. De skickas till valfri adress inom Sverige. (Anledningen till att jag tråkigt nog begränsar det till Sverige är att fraktkostnaden blir så hög utomlands.)

Vill du vara med i utlottningen?
Berätta det senast måndag 11/2 genom att lämna en hälsning här i kommentarsfältet, eller via meddelandefunktionen på Facebooksidan eller via kontaktformuläret på bloggen.

20130207-211651.jpg

Väntrum
En roman av Cecilia Ekhem

När det efterlängtade barnet inte kommer och alla strävanden verkar förgäves, drar sig Bea allt längre bort från sina sociala sammanhang. Inte ens den älskade som skulle bli barnets far får plats i hennes ensamma väntrum. Så möter hon, mitt i sin smärta, någon som ser och berör. Väntrum är en poetisk roman om utanförskap och sorg i barnlöshetens spår, men också en berättelse om att hitta sin mening när livet inte blir som man drömt.

Väntrum säljs sedan 2012 i ny utgåva via alla internetbokhandlar och kan även beställas genom din egen bokhandel.

Recensioner och omdömen om Väntrum

Recension i magasinet Mama (2012)
”Boken sätter ord på sorgen och känslan av utanförskap i kampen med barnlösheten. Är man i det själv är igenkänningsfaktorn hög, är man det inte, så får man en inblick i hur det är att sitta i ”väntrummet” och pendla mellan hopp och förtvivlan. En av de bästa romaner jag har läst om kampen att få barn.”

Omdöme på bloggen Bibliobuster (2011)
”…en av de bästa romanerna som behandlar detta ämne”

Recension i Sundsvalls tidning (2008)
”Det är bara att gratulera till en lyckad inledning. Hon har ett ärende, intrigen är läsbefrämjande och persongalleriet har hon vårdat sig om, både bland släktingar och i kretsen av väninnor och grannar.”

Recension hos BTJ -Bibliotekstjänst (2009)
”Boken är utgiven på eget förlag, men den hade lika väl kunnat komma från ett av de konventionella förlagen. Språket är bra, lättläst och flyter på.”

Läsarbrev om Väntrum

“Boken gav mig stöd, hjälpte mig att sortera mina tankar, se ljusare på framtiden och den stärkte en tanke som börjat gro”

”Jag har inte orkat läsa en hel bok på länge, men den här fick mig att vilja läsa vidare. Du fångar läsaren”

”Sträckläste den, kände igen mig, grät, fick igång tankeprocesser, hjälpte till att sortera tankar och till samtal. Tack!”

”Jag tror att det är många barnlösa som har hört av sig till dig genom åren och tackat, men av hela mitt hjärta, TACK!”

www.ekhemmanet.se

25 reaktioner på ”Tvåhundragubbesjubileum – Bokutlottning!”

 1. Vill gärna läsa denna bok. Vinner jag inte så vill jag köpa. Var kan jag göra det?
  Varma hälsningar
  Lina, mamma till P född i Kenya

  1. Roligt Lina! Att du vill läsa boken och att få en hälsning från en till kenyamamma. Den finns via webbshop här och hos Bokus, Adlibris osv. Men kanske du vinner 🙂

 2. Grattis! Grattis! Kommer inte ihåg exakt hur många följare det var när jag fann din blogg och den sidan, men jag är så glad att det hände 🙂 För nu har jag vardagligen min egen stund- min ekhemmanet-stund. Tack, Cecilia!

  1. Tack Kaie! Jag är så glad att du hittade mig och för de hälsningar jag fått från dig över havet. Tur att du har boken redan, eftersom jag är snål nog att bara bekosta porto inom landet. 😉 Allt gott!

 3. Hej! 🙂
  Jag vill såklart vara med i utlottningen av din bok.
  Skulle vara väldigt intressant läsning efter att själv gått igenom år av barnlöshet som tillslut ledde till att vi nu har en livlig liten prins från Tjeckien i vår familj – en helt underbar adoptivson som är vårt allt!!

 4. Jag vill självklart vara med i utlottningen. Sitter just nu i det där väntrummet och det skulle vara berikande att läsa en bok som behandlar just det ämnet.

  //Agneta

  1. Tack Agneta! Du är med och jag önskar innerligt att tiden i ditt väntrum snart får leda till mötet med den efterlängtade.

 5. Grattis till både så många anhängare och alla fina recensioner! Hade jag inte boken redan så skulle jag mer än gärna delta i utlottningen (c/o nån släkting i schweden:)) Superbra bok ju!

  1. Vad roligt! Jag och junior hamnade på din blogg och butik och han hittade en mössa han vill ha. Det tog en lång stund innan jag kom på vem du var! 🙂 Mejl kommer!

 6. En gång i tiden bloggade jag om barnlöshet under namnet Loba. Jag tänkte ofta att jag ville läsa din bok, men så gick tiden. Nu följer jag dig genom din FB-sida och gemensamma, kära vänner och tänker fortfarande att jag gärna vill läsa din bok. Anmäler mig därför till utlottningen och hoppas på det bästa.

  1. Åh, Loba! Dig har jag saknat. Så glad jag blir att höra att du följer mig och att du vill läsa Väntrum. Du är nu på listan!

 7. Jag vill gärna vara med i utlottningen! Skulle vilja skicka boken till en vän som jag tror behöver den. Har själv ett eget ex som jag läst med god behållning. =)

  Allt gott!
  Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *