Underbara Clara, Lena PH och jag

En helkväll med Lena PH i tevesoffan. Tillsammans med en familj, en kopp te, en feber, ett par kuddar och en filt. Lena verkar liksom vi ha gott om silvertejp hemma.

20130222-201733.jpg

DIY. Do it yourself, Lena. Som i din ungdom, och som Underbara Clara, som liksom jag har gjort mobilskal alldeles nyss. Ja, ni läste rätt. Jag. Har. Pysslat.
Imorse rasade nämligen ajfånen platt i golvet. Hela baksidan sprack så att huden på fingrarna blev perforerad av småskärvor.

20130222-202334.jpg

Maken tipsade om mannens bäste vän. Silvertejp. Precis (?) som på Lenas första klänning ikväll. Så nu har jag också gjort mitt eget skal. Och kunde skriva detta utan att blodvite uppstod.

20130222-202721.jpg

Tidigare i veckan hörde jag ett långt inslag på P4 Extra där man resonerade om vem som skulle kunna bli nästa påve. Det var ett intressant samtal som bl a berörde en kardinal från Ghana som tydligen finna med som ett aktuellt namn. Så tog det intressanta slut och en poppig låt började ljuda. Lena Philipsson direkt efter samtalen om katolska kyrkan och påveämbetet. Det kändes mycket märkligt. Ända tills jag kom på vilken låt det var. Kärleken är evig. Tre ord som på ett sätt sammanfattar kristen tro.

2 reaktioner på ”Underbara Clara, Lena PH och jag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *