Väntrum på mångas köksbord

Ett tag har jag vetat, men inte kunnat berätta, att min roman Väntrum blir recenserad i nya numret av tidningen Mama. [Ledsna barnalängtare, följ inte länken. Den leder inte till nån recension utan till en massa gravida magar och barnalycka.] Idag fick jag mejl från en kompis som hade läst recensionen. Det har jag inte ännu, men jag tycker det är obeskrivligt spännande och stort att min lilla egenutgivna bok omskrivs i en så stor tidning.

Detta när förstås ett litet hopp att jag ska få fler böcker sålda, och eftersom de exemplar jag har kvar inte räcker så länge till har jag påbörjat en redigering av texten. Första trycket gjordes i en hast och det finns många korrekturfel och typografiska fel i den upplagan. Min käre man har ägnat sig åt korrekturläsning och jag har försökt googla mig till kunskap om typografi och om Publit. Nu hoppas jag få till en ny, snyggare inlaga till Väntrum. Samma innehåll men mer läsvänlig. Omslaget fick jag proffsig hjälp med redan under hösten.

Det är inte helt lätt att redigera i Open Office och jag får nog fixa till en del på nån annan dator. Den jag har saknar både Office-paket och tangenter och trilskas allmänt.Om jag säljer 80 böcker till så har lilla företaget råd att köpa en ny dator… Inte särskilt lukrativ bransch det här. Men mycket inspirerande!

Nu har jag skottat lite, tittat på utsikten och ätit makaroner medan jag skrivit detta. Dags att ge sig på texten igen.

Dagmars spår i förskönande kläder

Jag har tidigare visat hur det såg ut före och efter stormen Dagmar på denna sköna plats.

4 reaktioner på ”Väntrum på mångas köksbord”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *