Vardagstrött och årsdagsglad

Trött.

Efter den mycket vilsamma semestern kom en vecka med mycket på agendan. En hel del av det ideellt arbete. Som emellanåt skulle ha varit lättare att orka med om man fick lön för det 😉 Kanske skulle jag skära ner på det ideella arbete som jag har hittat på själv och som ingen har frågat efter. Skriva böcker och jaga fertilitetskliniker om deras psykologiska stöd t ex. Det har kommit två svar till varav ett superkort och ett riktigt långt telefonsamtal. Jag tycker om att de vill svara på min undran men tycker inte om att tala i telefon….

Glad.

Idag är det ännu en årsdag. Det är den 10 november. Samma datum 2008 mötte vi vår son och lillebror för första gången. Och blev den familj vi skulle vara.
Sundsvalls Tidning publicerade en berättelse jag skrev om den dagen, men den finns tyvärr inte kvar tillsammans med övriga reseberättelser.

Så här såg vi ut när vi gav oss iväg mot första mötet.

Och så här glada var vi efter att ha känt varandra en liten stund.

Glada är vi än. Om än trötta ibland. Så nu stänger jag ner och tar jag en kopp te med längtansbarnet som blev storasyster för tre år sen. Tack för era fina kommentarer. Om jag hade varit aningen piggare skulle jag tacka mer individuellt. Tills dess: tack!

 

4 reaktioner på ”Vardagstrött och årsdagsglad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *