Veckans dikter och citat

Mina följare på författarsidan Ekhemmanet har kunnat läsa följande dikter denna vecka. Texterna följer min egen puls, och det är gott att se att de slår an en ton hos andra också.

20130419-130052.jpg

20130419-130125.jpg

20130419-130201.jpg

20130419-130237.jpg

20130419-130448.jpg

Bilderna och orden är mina egna, och de är ihoptotade i appen PE Fotolr HD på iPad eller iPhone. På rygg i min patientsoffa. Ofta är det en bild som får mig att tänka i nån bana och orden ploppar upp av sig själv. Kanske jag är nån slags synestet ändå. 😉

10 reaktioner på ”Veckans dikter och citat”

 1. Du tar så fina bilder.
  Och skriver så man får tänka till en gång extra
  Som den där du skriver ”det är inte tanken som räknas”.
  Kramar

 2. Men vart tog min kommentar vägen som jag skrev igår?
  Du har fått en sån gåva att i få ord fånga så mycket av livet och sen att förstärka det med bilder. Tänker att Gud mitt i din svaghet ger dig saker som du får använda till andras välsignelse. Ibland kan man få se det själv oxå fast man helst vill bli frisk och kanske hellre avstod gåvan för att få hälsan. Men då tänker jag att det är nåd som kommer en till del mitt i det svåra och obegripliga. Jag vill få se både en frisk Cecilia och en skrivande som fångar just nuet. kram

  1. Trist med uppslukade hälsningar! Glad att du skrev igen! Särskilt orden som talar om djup förståelse: att jag gärna skulle avstå vissa gåvor bara jag fick vara frisk.

   Ibland får jag frågan om vad jag tror är ”meningen” med den här sjukdomen, eller vad jag har fått till mig under tiden som sjuk. Som om man vill få mig att se på själva sjukdomen som en gåva. Det är den inte! Det är en eländig sjukdom som inte kan vara sänd till mig, en sån Gudssyn/livssyn har jag inte. Sen är det en annan sak att det kan komma gott ur det svåra. Du formulerar det så fint. Du som vet så väl! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *