Vem är du?

Nu var det länge sen jag frågade fastän jag ofta undrar: vem är du?
Du som kommenterar regelbundet känner jag förstås till och gläds över, för jag älskar kommentarer! Det ger bloggandet en ton av dialog och mig en känsla av att någon lyssnar när jag ligger här i min soffa och pratar på. För jag ser dig inte nämligen. Särskilt inte om någon håller för mina ögon.

20130105-120442.jpg

Jag ser inte vem som läser, men i statistiken ser jag avtryck av läsarna. Vilka sökord och hemsidor som leder er hit, och i vilka länder ni finns. Nedre halvan av listan består bara av ett klick per land, men den övre är intressant.

20130105-120629.jpg

Så nu hoppas jag på att få veta:
Vem är du?
Är du här ofta?
Hur hittade du hit?
Är det något särskilt du vill läsa om?

Svara gärna genom att kommentera här eller genom att mejla mig, t ex via kontaktformuläret nedanför webbshopen.
Tack för det, och för att du läser här!

Ibland berättar någon att det är svårt att kommentera, att kommentaren inte fastnar. Om det är så vill jag gärna veta det för att försöka lista ut vad som krånglar. Skriv gärna en hälsning via kontaktsidan i så fall.

14 reaktioner på ”Vem är du?”

 1. Ofrivilligt barnlös och deppig hittade jag dig och din blogg via Hedda (eller Wannabemum eller Kix, hmm?) och berördes av dina tankar kring barnlöshet, tro och vänskap. Varje dag återvänder jag för att se hur du har det, jag hoppas med dig på bättring, jag tillåter mig att likt en voyeur smygtitta på ditt familjeliv och jag närmar mig med myrsteg en egen tro. (det där sista satt långt inne)

  1. Jag är glad att ha dig här, Mary, och tror på att du är på väg mot livet som mamma. Så att det kom ut det som satt långt inne rör mitt hjärta. Liksom omtanken.

 2. Jag är mamma, syster, fru, vän, kristen, kock, överviktig, boktokig, landet-bo, naturälskare mm.
  Jag vet inte hur jag hittade hit från början – men nu läser jag bloggen via bloglovin. Och vi har fler och fler gemensamma nämnare: adoption, Kenya, Dalvikskyrkan…
  Jag vill fortsätta läsa om ditt liv och ett snabbt tillfrisknande!

  1. Tack Lisa! Det där med Dalvik var nytt för mig. Kul! Glad att du är här och önskar gott! Och att er efterlängtade lille är hemma med er nu.

 3. Hej!
  Precis som Mary skrev i första kommentaren, så har jag också hittat hit. Jag är en väntande och längtande efter DET samtalet som talar om att vi har fått barn. Jag tycker du skriver varmt direkt ur hjärtat, fortsätt så. Jag hoppas ju naturligtvis att du ska bli frisk och få bot på allt ont. Nu ser jag fram emot att läsa Väntrum som jag precis beställt.
  Förresten, jag får be om ursäkt att jag aldrig kommenterat förut, har ju läst ett tag och skyller väl på blyghet… men jag ska bli bättre på det!
  Stor varm kram Maria

  1. Varmt välkommen Maria! Så glad jag blir att du övervann blygheten och skrev en hälsning. Tack för att du vill läsa både blogg och roman på din väntansväg. Allt gott på den vägen!

 4. Ja du – mig ”känner” du kanske, jag har ju kommenterat innan. Men jag gör det igen 🙂
  Hur jag hittade hit minns jag inte, men jag vet att jag blev kvar. Tycker om ditt sätt att skriva och du verkar vara en så varm människa (syftar inte på febern här…) Jag tror att du är en sådan person som jag skulle trivas ihop i verkliga livet.
  Vem jag är? Kristen, singel, inga barn, utbildad undersköterska och sångpedagog men jobbar numera i svenska kyrkan som kanslist och barnledare. Sjunger mycket och längtar ofantligt mycket efter en resa till Chicago som jag ska göra i april tillsammans med ett 40-tal andra gospelälskande människor.
  Jag önskar så att du alldeles snart ska få må bättre! Kramar om

  1. Tack för din fina önskan och varma, bekräftande ord. Jag är glad att du tittar in och lämnar ett avtryck igen. Så roligt det är med din sångarresa!

 5. Jag är en trebarnsmamma som bor i norra Sverige. Vet inte hur jag hittade till din blogg, men jag tycker om att läsa det du skriver och uppskattar att du delar med dig av ditt liv. Jag är troende men upplever att tvivlen ofta är större i min stressade vardag. Kanske är det just det som gör att jag håller fast vid min tro.
  Krya på dig kramar!

  1. Tack Ulrika för din hälsning! Jag är glad att du hittade hit, och lämnade ett avtryck idag. Det är märkligt med tro och tvivel, hur de hänger ihop. Jag tvivlar mest när det stormar och jag skulle behöva vila som mest i tron. Opraktiskt 😉
   Allt gott!

 6. Jag är i 40 årsåldern, gift, norrlänska och har en adopterad son. Jag har följt din blogg länge, började läsa den under er tid Kenya. Hittade din blogg när vi själva väntade barnbesked, gillar ditt sätt att skriva och dela med dig av dina erfarenheter. Jag tittar in på din blogg nästan varje dag men jag är dålig på att kommentera 🙁
  Önskar dig en bra vecka och håller tummarna för att du ska få må bättre!

  1. Vad roligt att du har följt med mig länge och att du kommenterade nu! Tack för dina ord och din goa önskan. Och välkommen att titta in också i huset om du passerar. Norrland är iofs stort 😉

 7. Jag är en barnlängtande 24 åring som just nu står på kö för att donera ägg. Jag fann din blogg genom Ekkes sida och blev glatt överraskad att jag hittat författaren till boken jag nyss hade beställt. Jag tittar in här varje dag på min dagliga blogg-runda och berörs alltid av dina inlägg. Fortsätt så!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *