Vilar…

…efter en helg med stora barnet (och hennes vänner och mina vänner, mammorna) som tog på de kroppsliga krafterna och ökade febern, men gav till de själsliga krafterna och minskade rastlösheten.

Så nu är det vila, efter morgondiskussion med ynglingen om vikten av varma kläder när det är -15. Det är märkligt hur en dispyt före avsked kan lägga sordin på humöret. Trots att det är så fantastiskt vackert ute. Jag tror det får bli en liten stillsam tjugondagknutsfest ikväll för att återfå harmonin och kanske prata vinterkläder utan stress och övertrötthet.

Tack för fina kommentarer och hälsningar!

20140113-110331.jpg

20140113-110641.jpg

2 reaktioner på ”Vilar…”

  1. Åh så vackert! Just nu får vi lite snö här också, och den minste är ute och leker. Men visst är det så, att osämja innan avsked påverkar humöret länge – kanske för att man inte ser varandra på ett tag, så försoningen dröjer. Hoppas attni får en fin kväll!

  2. vad jag gläds att du fick komma iväg och fick minska rastlösheten och få något för det inre livet. Ber att försämringen fort ska gå över. Att inte vara 100 % i harmoni när man skiljs påverkar verkligen hela dagen. Hoppas det redde upp sig och att ni fick en fin kväll .Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *