Vinn en bok – hjälp någon annan

Roman och barnbok

Kommer du ihåg att du har chans att vinna en bok?
Bokutlottningen
till förmån för Världens Barn pågår tre dagar till. Genom att skicka ett snabbt SMS kan du både vara med och tävla och samtidigt hjälpa någon annan. Och vill du inte läsa boken själv så kommer det snart en jul när det kan passa att ge bort ett paket till någon annan.

Delta nu direkt! Skicka en SMS-gåva på 25 kronor till Världens Barn och låt mig få veta det och att du deltar i utlottningen.

Skriv 25 i meddelandet och SMS:a till telefonnummer 72 999 som är numret till Världens Barns insamling. För att delta i bokutlottningen skickar du vidare svars-SMS:et till mig på 0760477740. Lägg till ditt eget namn och ange om du vill ha roman eller barnbok. Det går också bra att mejla på ekhemmanet@ekhemmanet.se. Jag betalar för porto inom Sverige, och bor vinnaren någon annanstans delar vi på portokostnaden.

Idag är det för första gången FN:s dag för att uppmärksamma flickors utsatta situation i världen. Jag har sett flera Världens Barn-reportage från Läkarmissionens projekt i Uganda. Vissa mer skrämmande än andra där jag fick reda på detaljer om hur flickor utnyttjas. Den här filmen handlar om samma flickor och ger mer leenden än tårar.

En levande höna har jag också fått i present. I Zimbabwe, december 1989. Nathan hette hon (!) och blev uppäten till jul.

2 reaktioner på ”Vinn en bok – hjälp någon annan”

  1. Cecilia. Tittar in här titt som tätt. Hoppas varje gång att febern ska ha gett med sig. Men det verkar segt, milt uttryckt. Tycker du är så stark som nästan alltid håller modet uppe, åtminstone verkar det så tycker jag. Det finns många, inklusive undertecknad, som skulle hantera ditt tillstånd betydligt sämre. Allt gott till dig denna vackra men kalla höst. Kram, Maja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *