Bita ihop och ge sig av

Tack för bidrag till Världens Barn-tävlingen! Ta chansen du med!

Det är fantastiska höstdagar nu. Som gjorda för att promenera i skogen. Den som inte orkar det, men ändå vill bita ihop och njuta, kan ta en omväg med bilen.

20121012-101419.jpg

Idag ska min älskade man och jag ta en lång omväg med bilen. Det är dags att utkvittera en lyxig helg som jag har vunnit.

20121012-101614.jpg

Vi har avbokat och skjutit upp länge nu pga min sjukdom, men i helgen får det bli av trots att allt tyder på att det här blir en tuff helg febermässigt. Redan nu på morgonen är den alltför hög, men jag vägrar låta den bestämma. Väskan packas full av mediciner och sedan länge outnyttjade finkläder. Den äldre generationen kommer snart hit och bosätter sig med den yngre i vårt röriga hem medan vi är borta.

En egen helg bara vi två. Det var länge sen nu. I många år var det alltid så. Tänk.

5 reaktioner på ”Bita ihop och ge sig av”

  1. Ha en riktigt underbar lyxig helg <3 Önskar och ber för att febern inte ska bråka sig till de högsta topparna. (Helst får den ju försvinna helt, bara stanna kvar där nere i södern liksom <3)

  2. Så glad jag blir att ni far och att du vann ngt roligt. Ska verkligen prata med Far om febern igen och igen och igen. Han är inte döv men vi har lite olika uppfattningar han och jag. Ser så fram emot besöket. Hoppas ni får en genomtrevlig helg och att vädret visar sig från den bästa sidan så du kan njuta. Kramar

  3. Jag hoppas att ni får en riktigt fin helg!
    Hoppas att det inte blir så illa febermässigt som du befarar. Och blir den det, så önskar jag att du och din man får fina stunder trots allt.
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *