Adventsmorgon

Igår var det första middagen med hela storfamiljen som blivit till genom att min mamma mötte sitt livs andra kärlek. Härligt att få nya trevliga familjemedlemmar. Julbordsmättnad och tidig kväll och sedan nio timmars sömn. Det är verkligen ovanligt att jag kan sova så länge, så idag känns det bra. Lilleman och jag vaknade först och tog i tu med vårt bakande omedelbums. Samma lussedeg som vanligt, och samma lussekatt som ivrig (men ovälkommen) medarbetare.

Nu är frukosten avklarad och degen jäser över alla breddar så det är dags att lyfta. Men julmusiken får fortsätta spela. Som den gör varje vaken köksstund den här tiden på året.

4 reaktioner på ”Adventsmorgon”

  1. vad roligt för din mamma och för er. Det är fantastiskt om en andra familj oxå kan fungera. Hoppas din dag med marknad blir bra och ger utbyte.Lyssnar på stilla natt på länken från dig och ser att jag har den på spotify, säger ngt om hur ofta jag lyssnar på spotify, jag har skivan men är så dålig så jag orkar ej stiga upp. När jag läser om alla marknader som folk står på blir jag lite avundsjuk, dels skulle jag vilja gå på marknader och dels skulle jag vilja vara ute o sälja smyckena. . Ville du ha läderrem eller kedja på din ängel?
    Kram och hoppas du har en skön advent

    1. Ja, det är fantastiskt! Vi hör på mkt julmusik på Spotify. Bl a den sången. Hoppas du fick mitt mejlsvar – om läder 🙂
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *