Författar-SPA

Min barndomsvän har tidigare i höst erbjudit mig att använda sitt pörte (i bemärkelsen mysig bod) som plats för mitt skrivande. Idag är jag här. Det är som ett SPA för en författarsjäl. Och kropp. Det kom en fin mejlbekräftelse på att pörtet var bokat och att te och lunch ingick. Vilken vän.

Jag fick börja med att gråta en stund av tacksamhet när jag kom hit. Här får ni se det på bild, för nu ska jag fortsätta att ägna mina ord åt tredje romanen i trilogin. Men först ett tips om att titta in på vännens blogg så får ni också ta del av hennes omsorger. Och ta en titt på hemsidan för addWeiss om du behöver Signes hjälp att skapa rum att trivas i.

Skön promenad som tog drygt ett Radiopsykologenavsnitt
Ljusen tända och den fina stugan uppvärmd. För mig.
Goda vännen bjöd på god lunch...
...och livsviktiga samtalsämnen utifrån en gammal bok
En bok från 1950 - med fantastiskt och aktuellt innehåll.

Läs mer om den otroliga boken, och dess härliga uppdykande, här, så hälsar jag på hos min huvudperson under tiden. Och tackar Gud för vänskap, ro och kreativitet.

6 reaktioner på ”Författar-SPA”

  1. Gamla goda vänner (även om dom är relativt unga) är väl ovärderliga. Jag vet i alla fall att mitt liv skulle vara förskräckligt tråkigt utan dessa. De har dessutom hjälpt mig genom många svåra stunder i livet, men även hjälpt till att förgylla många underbara tillfällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *