Äntligen Sommar!

20130623-163947.jpg

Äntligen är det Sommar! Värmen, solen och grönskan har ju varit här länge, men nu har Sommar i P1 börjat. Högtidsstunder när intressanta livsberättelser och reflektioner presenteras av skiftande personligheter. Är det något som intresserar mig så är det just livsberättelser, att få höra hur det som skett påverkat och vad det lett till.

Jonas Gardell inledde otroligt starkt igår och avslutade med de underbara orden: ”Vi ska bära varandra, vi ska torka varandras tårar och däremellan ska vi ha roligt. Och en gång i himlen ska Astrid Lindgren bita oss alla i näsan!” Om du är nyfiken på Jonas möte med Astrid och på berättelser som gör skillnad, lyssna! Programmet går i P1 kl 13 och 22, och finns nedladdningsbart i olika format hos Sveriges Radio. Mest längtar jag till fredagens program. Det ska jag lyssna på alldeles ostört, och inte som idag med en otålig sexåring i hammocken. 😉 När de riviga låtarna kommer mellan sommarpratet skuttar han upp och bjuder på dansshow.

20130623-141545.jpg

2 reaktioner på ”Äntligen Sommar!”

  1. Vad bra att du la in hela programmet. Jag vill gärna lyssna på Sarah oxå. Skulle önska jag haft en telefon så jag kunnat höra med hörlurar, eljest får det väl blir gammal batteridriven radio.
    Tack för dina fina uppmuntrande medkännande kommentarer Kram

    1. Tack detsamma! 🙂
      Hörlurar till läsplattan kanske går att fixa? Där går det att lyssna i Sveriges Radios app, med eller utan lurar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *