Bortom molnen

Jag jobbar på sjätte våningen i kommunhuset. Igår när jag kom in till vårt kontorsrum efter ett möte var hela världen vit. Tyvärr inte av snö. Åh vad jag saknar den. En gråvit dimma var allt som syntes. Tills jag satte mig ner och tittade ovanför grådiset. Där var himlen helt blå.

Så kan det vara många gånger utan att jag vet om det. Kanske just nu. Att tillvaron tycks grå och hopplös från den position jag ser på den. Men någonstans bortom dis och moln finns en blå och hoppfull himmel.

Bortom molnen kanske det finns fler möjliga läsare.
Du vet väl att du som har läst mina böcker och tycker om dem gärna får hjälpa mig att göra reklam för dem? Till exempel genom att gilla min skrivarsida på Facebook eller tipsa om hemsidan där böckerna presenterar och säljer böckerna. Relationsromanen Väntrum med temat barnlöshet och barnboken Vänta Lydia!

6 reaktioner på ”Bortom molnen”

  1. Så ja, nu kom jag mig äntligen för att gilla. Ser alltid dina puffar då jag kollar facebook i mobilen och det är så besvärligt att gilla och sånt med den, och sen då jag sitter vid datorn har jag glömt. Men nu har du en gillare till!

  2. Oj, vilken fin bild!
    Jag ska absolut försöka hjälpa dig sprida din bok vidare när jag kan! 🙂 Men den här Vänta Lydia vet jag inte alls vad det är för en, berätta mer? Kramar!

  3. Vilken fin bild av Sundsvall! Där bodde jag under min studietid som var en helt fantastisk tid. Och stad! Och där träffade jag min man, även om vi inte förstod just då att vi var ämnade för varandra utan först 7 år senare 🙂
    Nu har jag gillat din facebook-sida också.

    1. Välkommen Elefanttankar – och roligt att Sundsvalls har givit dig en riktig rikedom! Åtminstone indirekt. Tack så mkt för gill!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *