Hålla-handen-vantar

Det här året firar jag och min bästis porslinsbröllop. I tjugo år har vi varit gifta. Kärleken består, en hel del av de 104 bröllopsgästerna finns kvar i vår bekantskapskrets och några av presenterna används fortfarande.

Hållahandenvantar

De här vantarna fick vi av en vän som hade bett en annan vän sticka dem. Tyvärr är det sällan vi har kontakt med nån av dem numera, men vantarna påminner. Om jag hade varit ett enda uns intresserad av handarbete skulle jag ha stickat och givit bort såna här. Tänk en så fin adoptionspresent! Tre enstaka vantar i olika storlekar och två hålla-handen-vantar som binder samman familjen. Låna gärna idén du som kan sticka!

De enstaka vantarna här ovan passar bäst mina händer så jag använder dem som ett par. Hålla-handen-vanten har yngste kärleken och jag testat tillsammans i vinter, och igår när han hade så ont i en förfrusen hand att han bara ville hålla ihop sina händer var den perfekt som enmansvante. Idag är det bättre i handen, men han är hemma med mig i värmen och roar mig medan jag uppdaterar hemsida, ordnar med några bokbeställningar och räknar böcker. Just nu genom att dansa och sjunga till en favoritlåt, och nyss genom att utbrista: -”Åh, en VÄNPESSARE!

8 reaktioner på ”Hålla-handen-vantar”

  1. aldrig sett ngt liknande, så fina . Jättekul ide. Hoppas sonens hand blir bättre och utan bestående men, skickar upp en bön om det. Ha det gott goa Cecilia Kram

  2. Vilken grej. Måste visa min syster som stickar men kanske mest sockar då men kanske kanske.
    Hälsa Ambros med en Bamsekram kram från mej.

  3. Nästa år har jag och min make varit gifta i 20 år också.
    Måste försöka komma ihåg den bröllopsdagen för båda vi är lika bra på att glömma viktiga datum. Grattis till dig och din man.

  4. Ja visst är de fantastiska vantarna. Fint att ha dem som enmansvantar också och påminnas ofta om detta viktiga datum i livet. Tack för alla hälsningar, och gratulationer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *