Havsutsikt

Egentligen på väg för att jobba några timmar igen, men helt slut på ork bara efter att ha klarat av morgonbestyren. Och eftersom kroppen pratar för tyst (eller jag är för bra på att ignorera) fick en 42-åring och en 13-åring påminna mig om att jag skulle stanna hemma om jag inte kände mig bättre idag.

Så jag är tillbaka i sängen. Med havsutsikt.

20120903-091811.jpg

Den här tavlan brukar bo i vårt kök, intill fönstret där det levande havet skymtas. Nu under renoveringen har den flyttat till sovrummet där den ger havsutsikt och påminner om konstnären och det speciella möte då vi fick önska oss just denna vy. Han var en person som var viktig för oss och för så många, och som lämnade jordelivet i våras. Saknad.

4 reaktioner på ”Havsutsikt”

  1. Vad härligt att ha den i sovrummet! En bra sak med renoveringar…ofrivillig omflyttning av grejer som kan komma att visa sig vara lyckad.

    1. Ja, det blev bra. Åtminstone för stunden. Vi får se var den vill bo sen. Gärna där många kan njuta av den, vilket kanske inte är i sovrummet 🙂

  2. Tackar Gud för din kloka familj som fick dig att förstå att det finns gränser även för Cecilia. Däremot tackar jag inte för din brist på ork utan ber om påfyllnad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *