Hearts in the air

Redan tidigare har jag nog nämnt att jag tycker att det är märkligt med vissa trender som plötsligt uppstår, t ex den att bilda hjärtan med händerna. Det verkar ha uppfunnits 2011 och numera är det långt ifrån unikt. Snarare epidemiskt. Ändå blev jag förstås förtjust som om det var första gången jag såg det när gossen gav oss ett hjärta vid sängkanten på bröllopsdagen.

20120706-081933.jpg

Dotterns fina teckning och vackra text om sin kärlek till oss gav samma glädje. Och hjärtana på armbandet jag fick i uppmuntranspresent av goa FC har funnits med mig sen jag fick det. Snart sexåringen (som för övrigt gärna sjunger låten Hearts in the air) berättade för mig att hjärtana på armbandet handlar om Guds kärlek. Den tackar jag för.

20120706-082551.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *