Hemmaboende

Vi sover hemma igen. Köket börjar bli klart och tiden i lånad lägenhet är avslutad. Skönt att ha fått bo nån annanstans under det stora bygget. Skönt att få hjälp med den välbehövliga renoveringen. Skönt att vara hemma igen.

20120830-125355.jpg

Mindre skönt att ha mängder av väskor och kassar och flyttkartonger som vill bli undanröjda. Men jag ignorerar dem. Ligger i soffan och ser Victoriafallen forsa på teven, och försöker få den febriga kroppen i balans efter några timmar på jobbet. Visst, jag är egentligen för sjuk för att arbeta – men för desperat längtande efter normalitet för att inte försöka några gånger i veckan.

Jag ligger i samma gamla soffa som i mars, då när jag var i början av den här sjuka tiden. Och av nån märklig anledning (läs: bloggande kombinerat med googlande journalist) blev intervjuad av Aftonbladet om när jag fick nån slags tennisarm av min iPhone 😀

En skicklig fotograf kom på besök och riggade upp sin utrustning i vårt ovanligt välstädade kök. Det kök som nu är borta. Med sina trasiga skåp och lutande vinklar. Nu har en skicklig snickare, tillika kär släkting, rätat upp och fixat till.

20120830-130031.jpg

Och själv var jag ovanligt fixad (mitt normala smink heter maskara. Punkt) då i mars, i ett försök att dölja feberrosorna.

20120830-130312.jpg

Fotografen, Ralf Bergman, var en trevlig besökare, trots att han placerade mig mot det mer ostädade hörnet av köket 😉 och är kanske glad att jag lät bli att skjuta upp fotograferingen tills jag blev frisk. Då hade han fått vänta än.

4 reaktioner på ”Hemmaboende”

  1. Det där såg väl inte ostädat ut. Vad roligt med nytt kök och vad roligt att ni kunnat flytta hem.
    Bra att du kan ignorera en massa. men känner mig lite oroad av att du jobbar när febern stigit igen. Jag vet att det är svårt att vara hemma och att man blir stressad av att man vill så mkt men blir du fortsatt sämre tycker jag du ska återgå till att vara hemma så det inte tar ännu längre tid. Vet att jag låter tråkig men viss erfarenhet talar nu. Det är viktigare att du använder dina krafter till roliga saker för dig o familjen kram

    1. Tack för din oro och omtanke, Kristina! Jag uppskattar den, och ska avgöra till veckan när jag träffar doktor hur jag ska göra med de där få timmarnas arbete per vecka.

      Nä, det brukar kunna vara stökigare 🙂 Det var bara komiskt att jag hade blåst rent resten av köket från bänkskräp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *