Jul i vårt hus

Tack för era fina och varma julhälsningar! Vad roligt att så många vill läsa julklappsnovellen. Julen varar ännu, så välkomna ett tag till.

Några glimtar av julen i vårt hus.

20121224-213502.jpg

20121224-213543.jpg

Pepparkaksbagarmaken har byggt vårt hus igen. Skalenligt och med färgglad snö. Och i barnens fina julkalender gömde sig förra inläggets familjebild bakom 24:an. De är pyssliga mina kära. Själv pysslar jag mest med bokstäver:

20121224-214621.jpg

6 reaktioner på ”Jul i vårt hus”

 1. Hej fina du!

  Vill börja med att önska er en riktigt GOD JUL, jag hoppas att dagen har varit bra och att du har fått känna dig frisk och stark!

  Jag skulle gärna vilja läsa din novell om det fortfarande finns möjlighet? Kikar in på din blogg då och då, och hittar alltid något som lockar att läsa, tack för det! Jag hoppas att 2013 blir ett riktigt turår både för dig och för mig, att du äntligen får bli frisk och stark igen, och att jag… Ja du vet säkert 😉

  Många kramar och hopp om en riktigt god fortsättnig

  /J

  1. Tack för din fina önskan för mig, och ja…jag vet vad du önskar och önskar det innerligt för dig.
   Novellen är skickad! Minst till trettondagen gäller den julklappen 😉

 2. Önskar dig juliga sköna dagar! Och njuter av dagens dikt. Ord vägda på våg. Skönt för öga och tanke. Sköt om dig och de dina! Många kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *