Julklappstips till ofrivilligt barnbarnslösa (m fl)

Idag har jag fått en fantastisk adventspresent. Bloggarvännen EVL, som också tidigare har gjort otrolig reklam för min roman Väntrum, gav den idag till gynekologen som behandlar så många ofrivilligt barnlösa. Vilken gåva, också till mig. Innerligt TACK! Och så glad jag är över att ultraljudet idag berättade för EVL och hennes E att deras otroligt efterlängtade pyres hjärta pickar så fint. Drömmen på bild. Förverkligad.

Nu passar jag på att tipsa om en julklapp, t ex till ofrivilligt barnbarnslösa som kanske behöver få en större inblick i hur tufft livet som barnlös kan vara. Fast nu har jag ju förstås konkurrens av Barn till varje pris och Drömmen om ett barn som jag hoppas väckte insikter hos många av dem som lever nära ofrivilligt barnlösa.

Läs mer på hemsidan om hur du beställer. Och om du bor i närheten av Sundsvall (eller vill ha en trevlig utflykt) så kan du komma och köpa Väntrum och adventsbarnboken Vänta Lydia!Galtströms julmarknad nästa lördag 10/12. Då blir det marknadspris förstås!

Vill du ge Väntrum till en vän eller familjemedlem utan att behöva överlämna den själv?
Jag skickar den gärna inslagen direkt till den som ska få den.

Och jag har förresten hängivna läsare som inte har någon barnlöshet i sitt eget liv eller i närmaste omgivningen, men som tycker om att läsa om relationer, sorg, längtan och hopp. Så välkommen med din julklappsbeställning.

Relationsromanen Väntrum (Omslagsdesign: Liselotte Svelander)

6 reaktioner på ”Julklappstips till ofrivilligt barnbarnslösa (m fl)”

  1. Jag hoppas det blir många ofrivilligt barnbarnslösa som får boken i julklapp. Jag har aldrig träffat någon som definierat sig som det, men det finns säkert. Hoppas du får riktigt många beställningar, Cecilia! 🙂

  2. Jag skall beställa två till barnbarnslösa inför jul, men visst hinner vi träffas innan jul så kan vi ”göra upp”?

    Sedan är jag sååååå himla glad att vår vän EVL har lämnat din bok hos gynekologen. Det var ju faktiskt klockrent. Jag skall dit på torsdag så jag skall kolla så att de har boken i väntrummet!

  3. Jag ska se över vilka i min omgivning som jag borde ge denna till 🙂 Och det är ju lite olika saker att se och läsa. Dessutom tror jag de barnbarnslösa morföräldrarna har haft lite svårt att ta till sig själva temat utan varit mer fokuserade på att dottern är på TV…

  4. Tack vänner! Allt gott önskar jag till er (och böcker och barnbarn till alla barnbarnslösa eller barnbarnssaknande)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *