Kändiseffekt och dagdrömmar

Vi har en favoritrestaurang som öppnade just innan vi fick barnbesked. Planen att fira barnbesked just där höll vi. När vi hade fått de första bilderna på lillebror så firade vi med middag på Dolcetto. Efter det har det firats mycket just på Dolcetto. Kenyahemkomst. Fyrtioårsmiddag. Fikor på stan, och otaliga lunchdater med allehanda vänner. Dit längtar jag ofta nu, och skulle nog kunna orka ett besök om jag biter ihop lite. Men har inte blivit av tyvärr. Inte ens har jag kommit mig för att beställa hem en fantastisk delikatessbricka.

20130325-190202.jpg

Det här är bland det godaste jag vet, så kanske är det dags nu att unna sig delikatesser. Men då är det bäst att hålla sig framme och boka i tid, för nu har kändiseffekten gjort Dolcetto ännu mer populärt. Pernilla Wahlgren med sällskap råkade slinka in, fick förstås fantastisk mat och service och berättade sen om det på sin blogg. Otroligt roligt och fantastisk reklam!

Just sån reklam skulle jag behöva för min lilla roman, Väntrum, som just nu lever en tynande tillvaro. Den har fått fina recensioner och omdömen genom året som gläder mig så, men för att inte stanna upp nu och för att nå fler av sina potentiella läsare så skulle den nog behöva omskrivas av nån superkänd bloggare som tycker att det är det bästa hon nånsin läst. Eller läsas av en regissör som tror det skulle bli en strålande film eller teveserie. Jag får nog ge upp såna dagdrömmar och istället glädjas åt att jag snart får titta på en av de bästa teveserier jag nånsin sett. Molanders. Äntligen måndag.

20130325-201933.jpg

6 reaktioner på ”Kändiseffekt och dagdrömmar”

 1. Jag gör gärna reklam för din bok för den är jättebra! Fast det dröjer nog innan min blogg blir en superblogg. Ganska stadigt runt 17 besökare är kanske inte super men jag skriver gärna igen. Kram ♥

  1. Tack gulliga du!
   Det finns nog många superbloggar, som är superintressanta men inte har så många läsare. Och det är nog snarare de än de superkända med tiotusentals läsare som skriver om okända böcker som min lilla roman. 🙂

 2. Fina du! Din bok är underbar!!! Jag skriver gärna om den på mitt nya krypin, även om det heller inte är någon superblogg… vare sig till besökarantal eller innehåll. Jo, förutom då jag ska skriva om din bok då. Då blir det en superblogg ur innehållsbemärkelse.

  Ta bort köttet och den där brickan såg fantastisk ut :-). Tycker att du ska unna dig och din familj en sådan snart!

  Glad påsk!

  1. Härliga Emilie! Så glad jag blir att läsa att du tyckte om Väntrum! Och extra glad om du vill blogga om att du tycker om den! Jag tror det skulle leda till fler läsare. Ert gamla krypin har varit en av de mest välkommenterade bloggarna jag regelbundet läser. Ledsamt bara att det inte alltid varit så välvilliga kommentarer 🙁 Hoppas du framåt ska slippa ägna tid åt att radera elakheter. Så får du tid till bokrecensioner 😀

   Påskkram och tack för orden om min bok. Det är alltid en lycka att få veta att boken gjort gott någonstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *