Kärlek till dig…

… du som följer mig här i sickness and in health. Det uttrycket summerar Cecilia rätt bra: kroppslig sjukdom men psykisk och social hälsa (skulle jag vilja påstå).

Kärlek till dig som delar mina tankar och tar en virtuell kopp med mig här då och då.

20140214-131120.jpg

Det är alla hjärtans dag.
Också din dag. Du är viktig och värdefull. Att du finns gör skillnad! Att du vill vara min vän i cybervärlden gör skillnad för mig. Jag gläds så över att genom bloggandet ha fått verkliga vänner. Såna som, till skillnad från en del ”vanliga” vänner, vill följa mig här, hänger med i mina hjärte(!)frågor och vill veta hur jag har det i min numera så begränsade vardag. Tack till dig som ofta, eller då och då lämna en kommentar, ett mejl eller ett besök som låter mig veta att du är här hos mig. Du som aldrig förr har lämnat ett livstecken här, idag är kanske dagen då du gör det? I så fall gläder du mitt hjärta.

Mitt hjärta är glatt ändå. Jag har så mycket kärlek omkring mig.

14 reaktioner på ”Kärlek till dig…”

 1. Kärlek till dig också Cecilia!
  Du är en äkta cybervän.
  Och vi har ju också träffats irl.
  Din blogg är en viktig del i mitt liv.
  Massor av kramar

 2. Jag är här ganska ofta, men ger mig inte så mycket tillkänna. Men det ska jag bättre mig på! 🙂
  Sätter mig gärna ner och tar en kopp te och pratar lite med dig. Känner mig lite off, men vet att jag behöver lite social energi. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *