Kärlekssaga

Till och med paprikan!

Valentins dag är en bra dag för att fira kärleken lite extra. Och kärlekarna. När den yngste kärleken skulle sova tackade han ja till att höra en sann kärlekssaga. Tre akter blev det. Första akten om de första två som blev kära för länge sen orsakade kvillrande skratt. Andra akten, om flickan som föddes väckte förundran och tredje akten, den som han hört oftast, om pojken de tre längtande fick, gav uppspelt lycka.

Lycklig är också jag. Över att ha fått så mycket kärlek i mitt liv. Jag trodde som kärlekskrank 19-åring, som knappt hade fått nosa på kärleken, att det här med att älska och bli älskad var nåt för andra och inte för mig. Tänk så roligt det kan vara att ha fel!

Mannen är på resande fot, men barnen och jag åt hjärtemiddag, och efter den sanna sagan med gossen, ser tösen och jag på romantisk film.

Är det hjärtedag så är det....

Det blev efterrätt och musik på Spotify och iTunes. Igår upptäckte jag ett iTunes-kvitto jag hade glömt. För en dryg vecka bad kära dottern för första gången att få köpa en låt. Det fick hon. Greatest love of all. Och en vecka senare fick den sköna sången en alldeles ny klang.

Tomtebloss är en fantastisk uppfinning! Liksom kärlek.

För ett år sedan saknade vi en liten spinnande symbol för kärlek som hade funnits med oss så länge. Nu finns en annan liten vän här: IMG_8606

4 reaktioner på ”Kärlekssaga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *