Längtande vinnare

En Väntrum på väg

Nu har min mellanstora assistent hjälpt mig att dra en vinnare, och min stora assistent får snart posta ett brev till S som vann min roman Väntrum som jag lottade ut i samband med Ofrivilligt barnlösas dag. Stort GRATTIS till dig och TACK till alla er som tävlade. Ni har berört mig med era berättelser och jag önskar er alla allt gott på er väg mot det efterlängtade föräldraskapet.

För alla er som längtar så det gör ont vill jag spela Anna Stadlings sköna Låt allting va. Vissa saker kan vi inte påverka hur gärna vi än vill, och kanske, kanske det blir aningen lättare att uthärda om vi låter allt vara just så som det är. Tills det blir annorlunda. För det blir det.

2 reaktioner på ”Längtande vinnare”

  1. Tack för låttipset!! Det behövde jag verkligen idag, som längtande, väntande. Blev många tårar som behövde ut efter att ha hört sången. Men efteråt kändes det bättre. Jag gläds med den som vunnit boken. Jag behövde inte tävla, du skickade ju ett ex till mig i uppsala tidigare i vår.:) Förhoppningsvis får den betyda mycket för vinnaren, som den gjorde för mig.
    Vad jobbigt det låter med din långvariga sjukdom. Hoppas och tror att du snart få bli frisk!

    1. Tack K för dina ord om både sång och bok. Det är gott att veta att det skrivna har berört, och när det fått komma tårar som behövde komma.
      Tack också för friskönskan! Allt gott önskar jag dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *