Oanonym i långkalsong

Först en liten påminnelse:
Kommer ni ihåg att tävla ni som vill ha en egen Frälsarkrans?

————————

Jag gjorde det idag igen. Lät bli att säga nej…

När man bloggar offentligt kan man bli hittad av alla möjliga skäl. Det är både roligt och läskigt, och trevliga journalister kan sin sak i att göra så man känner sig bekväm nog att säga ja. När vi bodde i Nairobi under adoptionsprocessen blev vi t ex intervjuade av en journalist från The national. En stor tidning med Abu Dhabi som bas. Idag handlade det om en annan tidning. Och kanske att jag får ta och borsta håret och dra på mig något annat än myskläder till veckan.

Så här ser jag ut nu. Fredagsmys minsann. Testade hälsan med ett ärende och konstaterade mig varken pigg eller feberfri så jag fortsätter hänga i soffan, nyss med Mma Ramotswe som sällskap. Damernas Detektivbyrå som fick mig att längta. Och kanske att orka skriva några rader på romanen där det finns en sån veranda som Precious har. Först när jag såg filmen idag insåg jag att t om färgen stämmer.

Bilden är lånad från BBC

 

2 reaktioner på ”Oanonym i långkalsong”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *